Imię: Ami Nazwisko: Aizawa Wiek: 15 lat Orientacja: Biseksualna Rasa: Mieszaniec Funkcja: Główny administrator i spamer. Pomiata wszystkimi wokół, pisze niegramatycznie, czasem z błędami ale innym potrafi to perfidnie wytykać. Typ: Uległa Status: Uczennica Magia: Biała i Czarna Sympatia: Porzuć magię i nie ukrywaj ich, pokaż mi swoje kolory~Brak Aktualny ubiór: Przydługi czarny T-shirt i bluza nauczyciela ;w; Ekwipunek: Podstawowa różdżka, pamiętnik, telefon Zwierzątko: Kot Levi (wymowa Rivai) rasy Birmańskiej Monety: 470 Punkty Doświadczenia: 0/300 Mana: 300/300 Tytuł: Miszcz nieogarniania~
Imię: Ryu Nazwisko: Hirayama Wiek: 17 Orientacja: Biseksualna Rasa: Anioł Funkcja: Admin i nadworny grafik, jednorożec Ami. Czepia się byle kropki i tak w ogóle to lubi naleśniki i jest postrachem dyslektyków. Typ: 50/50 Status: Uczeń c: Magia: Biała i czarna. Sympatia: Razem przeciwko przeciwnościom losu. ~ Aktualny ubiór: Czarna bluzka na ramiączka z logiem jakiegoś tam zespołu, granatowe rurki, białe adidasy. Ekwipunek: Podstawowa różdżka, dwa miecze przypięte do pasów. Zwierzątko: Pies Tobu Border Collie Yuki & Unipeg Visyoner Monety: 285 Punkty Doświadczenia: {0} Mana: 300/300 Tytuł: Miotełka aka. Menda ~
Wysłany: 2013-11-10, 20:13
Taka trwała nieobecność. c:
Termin: Każdy poniedziałek i środa.
Konta: Ryu
Powód: Nie mam wtedy komputera ;w;
Forgotten is the life we led
Przyjaciele: Nie zamierzamy wrócić, nie możemy się bać ~ ... Znajomi: I can see your face, I can glan your face ~ ... Znienawidzeni: Mówiłem, że będę glanował ~ ... Partner: Zglanujmy razem ten świat ~ {...}
PMS: Nie można czegoś zyskać, niczego nie glanując. {0}
Ex: Jeśli nie masz wyjścia... Zrób je! ~ {...}
Imię: Dalidia Cordelia. Nazwisko: Morgan. Wiek: 18 lat. Orientacja: Heteroseksualna Rasa: Człowiek Typ: 50/50 Status: Płatny zabójca oraz łowca, polujący na wszystko co nieludzkie, działający pod przykrywką ucznia. Sympatia: ...? Ekwipunek: Dwa miecze typu Tachi, skrzyżowane na plecach. Ingram MAC-10. Glock 17 i 24 oraz M1911A1. A teraz pytanie: gdzie ona to mieści? Monety: 300. Multikonta: Joshua i Lysandre.
Wysłany: 2013-11-20, 19:39
Termin: Sam nie wiem. Załóżmy, że trzy dni od teraz?
Konta: To nie tak, że będę nieobecny... Znaczy, kontami zaopiekuje się siostra. (Joshua i Dalidia)
Powód: Szpital?
Imię: Selene "Hachiko" Nazwisko: Elaadin Wiek: 23 lata. Orientacja: Heteroseksualna Rasa: Kemonomimi Typ: 50/50 Status: Nauczyciel. Magia: Biała i czarna. Sympatia: Brak. Aktualny ubiór: Jak na awatarze, chociaż spódnicę ma trochę dłuższą. Ekwipunek: Dzida, dzida i dzida. No może jeszcze dzida i różdżka. Zwierzątko: Mała puma imieniem Shenpai. Monety: 300 Monet. Punkty Doświadczenia: 0 PD. Mana: 500/500 Multikonta: Chelsea, Lilith, Raito.
Wysłany: 2013-11-25, 22:15
Termin: Nie wiem do kiedy.
Konta: Chels, Raito, Lilith, Hachiko.
Powód: Mój chłopak odpierdala i nic mu nie pasuje, dlatego też na razie zawieszam, postaram się szybko skończyć fabułę i nie wiem co dalej.
Imię: Ami Nazwisko: Aizawa Wiek: 15 lat Orientacja: Biseksualna Rasa: Mieszaniec Funkcja: Główny administrator i spamer. Pomiata wszystkimi wokół, pisze niegramatycznie, czasem z błędami ale innym potrafi to perfidnie wytykać. Typ: Uległa Status: Uczennica Magia: Biała i Czarna Sympatia: Porzuć magię i nie ukrywaj ich, pokaż mi swoje kolory~Brak Aktualny ubiór: Przydługi czarny T-shirt i bluza nauczyciela ;w; Ekwipunek: Podstawowa różdżka, pamiętnik, telefon Zwierzątko: Kot Levi (wymowa Rivai) rasy Birmańskiej Monety: 470 Punkty Doświadczenia: 0/300 Mana: 300/300 Tytuł: Miszcz nieogarniania~
Wysłany: 2013-12-12, 18:53
Termin: Jutro cały dzionek i od poniedziałku do piątku może być krucho z moją frekwencją ;-;
Konta: Ami, Reiko, Hikaru
Powód: Jutro zamierzam odsypiać i idę do fryzjera (W końcu wymarzony fryz ala Levi <333) a od poniedziałku do piątku będę u cioci nocować a ona uważa że jestem uzależniona, ALE będę miała tablet to może źle nie będzie ;-;
dlatego zmruż oczy i odnajdź swój spokój.
Przyjaciele: Spokojne czasy czynią nad ślepymi {...}
Znajomi: Oni nie pojmują... {Chelsea}
Wrogowie: Nasze spotkanie nie ma żadnych kolorów, wyziera z niego monochrom {...}
Chłopak: Porzuć magię i nie ukrywaj ich, pokaż mi swoje kolory {...}
PMS: Wymachuję przed Twoimi oczyma swoją nieidealną miłością {0}
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Ziemniak rzecze: Nie kradnij! Jeśli już coś ukradłeś to oddaj to i uciekaj jak najszybciej bo Sasha Cię zje. Edycja stylu: Ami. Zakaz kopiowania i rozpowszechniania treści forum bez zgody administracji! Siedzenie tutaj po 1 w nocy grozi napadami głupawki i bezsennością. Administracja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zryte bańki, zmianę orientacji itd. po pobycie na tym forum >D